Vill du bli en av oss?
Intresserad av att jobba på en mycket omtyckt restaurang och pizzeria? Passar du in i vårt gäng? Då är Restaurang Alpina något för dig! Hör av dig! Gå in på vår kontaktsida och skicka en spontanansökan eller ring oss direkt på 0500-48 48 11.
Vecka 8
Måndag
Baconlindad lunchkorv med gurkmajonäs, friterade lökringar & hemlagat mos.
Husets kålpudding med gräddsås, rårörda lingon & kokt potatis.
Spagetti med strimlad kyckling i krämig gräddsås, chili, bacon & riven parmesan.
Tisdag
Stekt fläsk med löksås & kokt potatis.
Stekt fläsk med hemlagade raggmunkar & lingon.
Oxjärpar med gräddsky, rårörda lingon, pressgurka & kokt alt brynt potatis.
Onsdag
Gårdsmärkt svensk kycklingfilé fylld med västerbottensost, spenat & schalottenlök serveras kycklingsky, napolitansk mixsallad, basilikacrème & örtbakad potatis.
Jägargryta med färska grönsaker & kokt potatis alt ångkokt basmati ris.
Pasta penne tricalore Ala Vodka (tärnat rökt sidfläsk i gräddig sås med tomat & vodka samt riven parmesan).
Torsdag
Grillad laxfjäril med kall romsås, grillad grön sparris & dillkokt potatis.
Husets pannbiff med öl bräserad lök, sky, rostad blomkål, caprismajonnäs & potatispuré.
Fredag
Rödvinsbräserad flankstek från lokala gårdar med chimicurri, senaps crème, frisésallad & friterad potatis.
Pasta penne tricalore Ala Vodka (tärnat rökt sidfläsk i gräddig sås med tomat & vodka samt riven parmesan).