Skip links

Main navigation

Helgmeny

Lördag - Söndag • Fram till kl.17 • Salladsbuffé, smör, bröd, dryck kaffe med kaka ingår

Ört & vitlöksmarinerad fläskfilé med pepparsås, primörer & råstekt potatis.

Dagens lunch

Måndag - Fredag • 11 - 15 • Salladsbuffé, smör, bröd, dryck kaffe med kaka ingår

Hela veckans lunch

Om oss

Alpina etablerades 1994. Under vintern 2009/2010 renoverades restaurangen till en trivsam estetisk helhet med modern interiör i varma färger. När vi öppnade nya Restaurang & Pizzeria Alpina under 2010 ville vi skapa en ny mötesplats och en ny typ av restaurang som kombinerade bra mat, möten och en avslappnad stämning.

Vi ville erbjuda en restaurang med bar för okomplicerade måltider med vänner, familj, kollegor eller kunder men också för de gånger då Du vill äta ensam. Här kan Du ta något enkelt och snabbt eller tillbringa hela kvällen med att äta middag, umgås, ta en drink och titta på skön TV-underhållning.

Nya Restaurang & Pizzeria Alpina har totalt 215 matplatser fördelade på en stor och öppen matsal (106 platser), en uteservering (104 platser) och en bar (5 barstolar). Lunch serveras måndag till fredag och middag (à la carte) måndag till söndag. En helgmeny serveras också varje lördag till söndag.

Matmässigt är ledorden för Restaurang & Pizzeria Alpina: Hög kvalité, tradition och värme. Vi har även glutenfria pizzabottnar, nöt- och kycklingkebab! Vi sätter alltid kunden i fokus och strävar efter 100 procent nöjda kunder!

Alexander och Isa Mourad med personal hälsar er varmt välkommna till Alpina!
Alpina har tilldelats årets gasell två år i rad och år 2014 fick blev vi även Årets Superföretag!

 

Vecka 42

Måndag

Örtfärsbiff på svensk nötfärs, stekt lök, sky, caprismajonäs & vitlöksrostad potatis.

Spagetti Carbonara med riven parmesan.

Bräckt falukorv med stuvade makaroner.

Tisdag

Stekt fläsk med löksås & kokt potatis

Stekt fläsk med hemlagad raggmunk & lingon

Limé & grillmarinerad kycklingfilé med potatisgratäng, rostade morötter, rucola & dragonssås.

Onsdag

Köttfärslimpa med portergräddsås, ättiksgurka, rårörda lingon & kokt alt stekt potatis.

Husets Lasagne.

Skånsk kalops med rödbetor & kokt potatis.

Torsdag

Grillad laxfjäril med smörstekt grön sparris, vitvinssås & dillkokt potatis.

Grekisk Souvlaki med klassiska tillbehör, pitabröd & tzatziki.

Fredag

Bräserad flankstek från lokala gårdar med rödvinssky, ljummen parmesansallad & råstekt potatis.

Husets Lasagne.

I dagens lunch finns det alltid dessa alternativ:

Kebab

Kebabtallrik, kebab i pitabröd, kebabrulle.

Pizzor

Nr 1 - 40

Sallader

Ost & skink, Amerikansk, Tonfisk, Räk, Vegetarisk, Kebab, Kyckling, Grekisk, Italiensk.

Veckans fisk

Panerad spättafilé med remouladsås & kokt potatis.

Salladsbar

Välj 5 valfri av 30 ingredienser. I alla sallader ingår: Isbergssallad, tomat, gurka & valfri dressing.